Харків: зросла кількість постраждалих від удару КАБом по багатоповерхівці

Харків: зросла кількість постраждалих від удару КАБом по багатоповерхівці

У Харкові до 12 зросла кількість постраждалих внаслідок удару авіабомбою по житловому багатоквартирному будинку у Салтівському районі 2 жовтня. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

П'ятеро постраждалих були госпіталізовані з пораненнями середньої та легкої тяжкості. Серед травмованих опинилася трирічна дівчинка, яка отримує амбулаторне лікування.

Внаслідок авіаудару спалахнула пожежа, яка охопила конструктивні елементи п'ятиповерхового житлового будинку та два припарковані поблизу автомобілі. Найбільших пошкоджень зазнала фасадна частина будівлі, а також квартири на четвертому та п'ятому поверхах. Крім того, було пошкоджено десять автомобілів, що знаходилися поруч.

Також 2 жовтня пізно ввечері в Шевченківському районі Харкова було зафіксовано влучання ворога в зелену зону Олексіївського лісопарку. Внаслідок вибуху постраждали два дев'ятиповерхових будинки, розташованих неподалік. У цих спорудах частково вибито шибки. Інших значних пошкоджень наразі не виявлено.

Нагадаємо, у ніч на 3 жовтня ворог запустив по Україні 105 "шахедів" з території рф та окупованого Криму. Атака тривала з 21:00 2 жовтня до 07:00 3 жовтня. Українські сили ППО збили 78 дронів над 15 областями. Один безпілотник змінив курс на Білорусь, а 23 були втрачені, ймовірно через дію засобів РЕБ.

Як писав "Ми-Україна" раніше, внаслідок нічного обстрілу російських окупантів на Дніпропетровщині пошкоджено промислове підприємство.

Головне