Харків знову під обстрілом: є руйнування та постраждалі

Харків знову під обстрілом: є руйнування та постраждалі

Російські окупанти атакували центральну частину Харкова, внаслідок чого пошкоджено адміністративні будівлі, обласну лікарню та житлові будинки, є поранені.

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередніми даними, близько 21:00 ворог завдав ударів "ФАБами-500" по місту та відкритим територіям. Влучання зафіксоване в адміністративну будівлю, де зруйновано кілька поверхів.

Загалом зафіксовано сотні пошкоджених вікон в адмінбудівлях, обласній лікарні та житлових будинках. Відомо про шість постраждалих, які перебувають у легкому та середньому станах. Інформація щодо наслідків атаки оновлюється.

Голова Офісу президента Андрій Єрмак у своєму повідомленні зазначив, що окупанти вдарили по будівлі Держпрому яка під охороною ЮНЕСКО і є пам‘яткою архітектури.

Нагадаємо, російські військові скинули вибухівку з дрона на цивільного та бригаду “швидкої” в Антонівці, внаслідок чого постраждали двоє осіб.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російські окупанти за день здійснили понад 15 атак по Нікопольщині. Ворог використовував для атак дрони-камікадзе та артилерію.

Головне