Харків атакували російські дрони: у місті чули вибухи, зруйнований ресторан

Харків атакували російські дрони: у місті чули вибухи, зруйнований ресторан

Харків вночі 28 березня атакували російські дрони, у місті було чути чотири вибухи. Про це повідомили у пресслужбі Повтряних сил України.

Дрони летіли з Сумщини на Харківщину. Перший безпілотник рф над Харковом зафіксували о 00:07, далі пролунали два вибухи.

За даними міського голови Ігоря Терехова, влучання сталося у Київському районі.

"Під ударом опинився Київський район міста. Зазнав руйнувань ресторан, а в сусідньому будинку вибито шибки. За попередньою інформацією, жертв та постраждалих немає. На місці працюють відповідні служби", — написав Терехов о 01:11.

Нагадаємо, армія окупантів ввечері 27 березня завдали удару по Боровій у Харківській області. Про це повідомила пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Як писали "Ми-Україна" раніше, по Харкову вперше з 2022-го року було завдано удару авіабомбами. Про це повідомив начальник слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергій Болвінов.

"Бомба прилетіла в житловий масив серед двох п'ятиповерхівок, повністю заселених цивільними, мирними мешканцями. Її застосували в той час, коли на вулицях міста перебувала максимальна кількість людей. Тому є загиблий цивільний повнолітній чоловік, також є поранені", — розповів очільник нацполіції області Володимир Тимошко.

Головне