Керівник поліції Ніжинського району збив на смерть військового

Керівник поліції Ніжинського району збив на смерть військового

Державне бюро розслідувань відкрило кримінальне провадження через смертельну дорожньо-транспортну пригоду, у якій загинув військовослужбовець. Про це повідомляє пресслужба ДБР. 

За попередніми даними, за кермом автомобіля, що здійснив наїзд на військового, перебував один із керівників Ніжинського районного управління поліції.

Інцидент стався сьогодні близько 11:00 27 вересня у середмісті Ніжина. Поліцейський на службовому авто рухався до одного з перехресть, коли на проїжджу частину раптово вибіг чоловік. Уникнути зіткнення не вдалося і від отриманих травм військовослужбовець загинув на місці.

Згідно з попередньою інформацією, водій у момент аварії був тверезий.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що призвело до смерті потерпілого. 

“Проводяться необхідні слідчі дії, з метою повного та всебічного дослідження обставин дорожньо-транспортної пригоди”, - заявили у ДБР.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження за фактом побиття військовослужбовця на навчальному полігоні на Кіровоградщині. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у пʼятницю, 27 вересня, скинули з дрона вибухівку на цивільний автомобіль у Херсоні. Внаслідок ворожої агресії постраждали 82-річна жінка та 58-річний чоловік.

Головне