Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії

Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон завершила курс хіміотерапії. Про це вона написала в соцмережі Х.

"Оскільки літо добігає кінця, я не можу передати вам, яке це полегшення, коли я нарешті закінчила курс хіміотерапії", - написала принцеса.

Міддлтон додала, що останні девʼять місяців були дуже тяжкими для її сімʼї.

"Життя, яке ви знаєте, може змінитися миттєво, і нам довелося знайти спосіб переміщатися в бурхливих водах і невідомій дорозі. Шлях раку складний, страшний і непередбачуваний для всіх, особливо для найближчих. Разом зі смиренням, це також ставить вас віч-на-віч з вашими власними вразливими місцями, про що ви ніколи раніше не думали, і разом з цим, новий погляд на все. Цей час перш за все нагадав нам з Вільямом подумати про прості, але важливі речі в житті, які багато хто з нас часто сприймає як належне, і бути вдячними за них. Просто любити й бути коханим", - розповіла вона.

Принцеса з нетерпінням чекає повернення на роботу та анонсує кілька публічних виступів у найближчі місяці, коли матиме змогу.

Нагадаємо, що Кейт Міддлтон, принцеса Уельська та дружина принца Вільяма, який є спадкоємцем британського престолу, оголосила, що у неї виявили онкологічне захворювання

Як повідомляли "Ми-Україна", принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка вже тривалий час бореться з онкологією, вперше за пів року з'явилася на публіці

 

 

Головне