Кандидатуру Андрія Шевченка висунули на посаду президента УАФ

Кандидатуру Андрія Шевченка висунули на посаду президента УАФ

Колишнього футболіста та ексголовного тренера збірної України Андрія Шевченка висунули на посаду президента Української асоціації футболу. Про це повідомив Виконавчий комітет Київського об'єднання асоціацій футболу.

У комітеті оголосили, що підтримали кандидатуру Шевченка на виборах президента УАФ.

"Виконавчий комітет Київського об’єднання асоціацій футболу проголосував за свого земляка видатного вітчизняного футболіста-рекордсмена Андрія Шевченка,уродженця села Двірківщина Яготинського району", - йдеться у повідомленні.

Крім того члени Виконавчого комітету КОАФ обрали делегатів на Конгрес Української асоціації футболу, який пройде 25 січня 2024 року. За рішенням комітету, Київщину представлятимуть голова КОАФ та президент ФК "Колос" Андрій Засуха, генеральний директор ФК "Колос" Євгеній Євсеєв та Андрій Шевченко.

Нагадаємо, Андрій Шевченко увійшов у рейтинг 50 найкращих гравців 2000-х років. Український футболіст, який свого часу грав у кращих європейських клубах, зокрема "Мілані" та "Челсі", опинився на 20 позиції в рейтингу.

Як повідомляли "Ми-Україна", президента Української асоціації футболу Андрія Павелка суд відправив до СІЗО. Його підозрюють у корупційних зловживаннях.

Головне