Канада запровадила санкції проти росіян, причетних до "виборів" на окупованих територіях України

Канада запровадила санкції проти росіян, причетних до

Канада запровадила санкції проти росіян, причетних до "виборів" на окупованих територіях України. Про це йдеться на урядовому порталі Канади.

Нові санкції Канада запровадила проти осіб, які балотувалися на організованих Кремлем псевдовиборах у тимчасово окупованій частині Херсонської області, зокрема до "регіональних законодавчих зборів".

Під обмеження потрапили росіяни, які балотувалися на організованих Кремлем псевдовиборах у тимчасово окупованій частині Херсонської області. Канадське МЗС не розкрило переліку осіб, щодо яких запровадило санкції.

Загалом з 2014 року Канада запровадила санкції проти понад 2800 фізичних та юридичних осіб у Росії, Білорусі, Україні та Молдові, причетних до порушення суверенітету та територіальної цілісності України.

Нагадаємо, на Київщині через хакерську атаку на "Київстар" не працює система оповіщення про повітряну тривогу. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації.

У КОВА зазначили, що система оповіщення не працює у Бучі, Ірпені, Вишневому, Березані, Сквирі, Ржищеві, Таращі, Володарці та Гірській тергромаді (Бориспільській р-н). Крім того є точкові відключення системи у Борисполі та ще 75 населених пунктах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо почало активно використовувати важку техніку на Авдіївському напрямку. Про це повідомив керівник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

Головне