Камала Гарріс погодилася на ще одні дебати з Трампом: коли вони відбудуться

Камала Гарріс погодилася на ще одні дебати з Трампом: коли вони відбудуться

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Америки, кандидатка у президенти від Демократичної партії Камала Гарріс погодилася провести ще одні дебати з іншим кандидатом Дональдом Трампом. Провести ще одні дебати між Гарріс та Трампом запропонував телеканал CNN

"Віцепрезидент Гарріс готова до ще однієї можливості розділити сцену з Дональдом Трампом. У Дональда Трампа не повинно виникнути проблем погодитися на ці дебати", - повідомила Джен О’Меллі Діллон, голова передвиборчої кампанії Камала Гарріс.

Другі дебати між Камалою Гарріс та Дональдом Трампом можуть відбутися 23 жовтня, тобто за два тижні до виборів президента США.

Варто зауважити, що Дональд Трамп, який є 45-м президентом США, поки на ці дебати не погодився. Однак раніше він заявляв, що може взяти участь у ще одних президентських дебатах.

Як повідомляли "Ми-Україна", раніше віце-президент США Камала Гарріс висловила бажання провести повторні дебати з колишнім президентом Дональдом Трампом.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.