Каліфорнієць випадково заплив до України на каяку

Каліфорнієць випадково заплив до України на каяку

Неподалік міста Рені в Одеській області українські прикордонники затримали 61-річного каліфорнійця, який випадково заплив до України на каяку.

Про це повідомила пресслужба Міністерства внутрішніх справ України в Telegram-каналі.

"Іноземець перетнув український кордон на каяку випадково. Свою подорож він розпочав 57 днів тому з Німеччини", - розповіли в МВС.

Крім того, громадянин Сполучених Штатів періодично пришвартовувався до берегів різних європейських країн. Так помилково відбулося й з українським берегом.

Прикордонники оформили на чоловіка протокол про адміністративне порушення. Згодом іноземця передадуть в порядку реадмісії румунській стороні.

Нагадаємо, у Чорноморську Одеської області чоловік взяв у заручники власну сім’ю – дружину та маленьку доньку. Він утримував їх у квартирі.

“Сьогодні близько 12-ї години до правоохоронних органів надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир на четвертому поверсі у місті Чорноморськ жінка просить про допомогу. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, в оселі знаходився 29-річний місцевий мешканець зі своєю дружиною та маленькою донькою. Спочатку чоловік випустив тещу, а жінку з дитиною тримав і надалі. Він погрожував завдати їм тілесні ушкодження. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, учасники американського гурту The Killers під час концерту в Батумі 15 серпня запросили на сцену росіянина. У відповідь музикантів освистали. Виступ гурту відбувся і дні, коли в Грузії вшановують жертв війни, яку росія розв’язала проти Грузії в серпні 2008 року.

Головне