Кадиров запропонував США зняти санкції з його родичів в обмін на звільнення українських полонених, - ЗМІ

Кадиров запропонував США зняти санкції з його родичів в обмін на звільнення українських полонених, - ЗМІ

Глава Чечні Рамзан Кадиров звернувся до Сполучених Штатів Америки з пропозицією повернути українських полонених в обмін на зняття санкцій з його рідних. Про це пишуть росЗМІ.

За попередніми даними, колишньому американському розвіднику Скотту Ріттеру під час його візиту у Грозний передали список полонених, яких Кадиров готовий звільнити, якщо будуть зняті санкційні обмеження з його родини.

"Є цікава пропозиція для нашого гостя. У нас є полонені, яких ми забрали в Донецьку, Луганську. Я передаю список нашому гостю... Якщо вони знімуть санкції з моєї мами, з дочок і ні в чому не винних людей, коней... крім мене. Ще додадуть трохи санкції проти мене, то ми цих людей віддамо", - заявив Кадиров.

Також є інформація, що Ріттеру показали відеозвернення українських полонених, які попросили його допомогти зняти санкції з Кадирова.

Нині жодної офіційної інформації про таку пропозицію немає.

Як повідомляли "Ми-Україна", голова Карачаєво-Черкесії Рашид Темрезов нагородив 15-річного Адама, сина ватажка Чечні Рамзана Кадирова, орденом "За заслуги перед Карачаєво-Черкеською Республікою".

Головне