Кадиров планує "протягнути" свого сина на посаду "мера" Маріуполя

Кадиров планує

Голова Чечні Рамзан Кадиров відвідав тимчасово окупований Маріуполь, але його таємний і короткий візит завершився швидкою втечею через дрон. Метою візиту чеченського лідера було "проштовхування" свого неповнолітнього сина на пост мера міста.

Про це заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко у Telegram.

План включав проведення наради в окупаційній адміністрації та виступ у філармонії, де він мав пропагувати призначення свого спадкоємця на важливу посаду. Проте плани змінилися, коли охорона Кадирова виявила невідомий дрон і терміново евакуювала його з міста.

"Нараду в адміністрації він провів (прийняв участь), але тут трапився той самий випадок. В “Невському” (це всього метрів до 300 від адміністрації) сьогодні грали у футбол. Хтось знімав відосік і для того підняв дрон в небо. Кадирівскьа охорона з “Каскаду” побачила дрон і оскільки дрон не їх - швидко евакуювала Кадирова з міста. Обійшлось без Філармонії та презентації молодшого", - йдеться у дописі.

Таким чином, спроба презентувати молодшого Кадирова на посаді мера завершилася невдачею через несподіваний інцидент з дроном.

"Отак Кадиров вчергове продемонстрував, що Ахмат - сц**ло. При тому, що таємність була така, що в кожному дворі патрулі, ФСБ навколо. Лише вулиці не перекривали та інші заборони не застосовували, аби ніхто не догадався. Вийшло навпаки, але кумедно", - додав Андрющенко.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Боррель відвідає Україну на початку лютого.

Головне