Кабмін погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА

Кабмін погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА

Кабінет міністрів погодив призначення нового голови Тернопільської ОВА. Про це повідомляють у пресслужбі уряду.

Відомство може очолити Негода В’ячеслава Андронович.

У 2006 році він очолював секретаріат комітету Верховної Ради з питань державного будівництва та місцевого самоврядування. З 2008 по 2010 рік обіймав посаду директора Департаменту регіональної політики та місцевого самоврядування у Секретаріаті Кабінету міністрів.

Також у 2008 році став заступником міністра регіонального розвитку, а з 2014 року виконував обов'язки першого заступника міністра розвитку громад та територій України.

"На своєму засіданні 16 серпня Кабінет міністрів України підтримав указ президента України про призначення Негоди В’ячеслава Андроновича головою Тернопільської обласної державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

Вже у 2023 році Кабмін погодив звільнення Негоди з посади заступника міністра. Це сталося після скандалу з першим заступником міністра Василем Лозинським, якого спіймали на хабарі у розмірі 400 тисяч доларів. 

Нагадаємо, приморський край росії зіткнувся з серйозними перебоями в енергопостачанні. Повідомляється про масштабні відключення електроенергії у кількох містах регіону. Ситуація ускладнюється збоями у роботі телекомунікаційних мереж та проблемами з електронними системами. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, окупаційні війська рф скинули керовану авіабомбу на Краснопільську громаду Сумської області, в результаті постраждали дві жінки. Про це повідомляє Сумська обласна прокуратура.

Головне