КАбами по Харкову: число поранених зросло до 15 осіб

КАбами по Харкову: число поранених зросло до 15 осіб

Вечірній обстріл Харкова 20 вересня призвів до поранення 15 місцевих жителів. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов. 

"У всіх, крім дітей, стан середній, у двох дітей та одного дорослого - легкий. Восьмеро постраждалих госпіталізовані", - зазначив він.

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, окупанти скерували на місто три керовані авіаційні бомби (КАБ). 

"Окупанти вдарили КАБом у проїжджу частину в самому центрі Харкова. Горить автомобіль. Пошкоджено кіоски, скління будівель лікарні, готель, біля якого вже було раніше вороже влучання", - зазначив він одразу після вибухів в обласному центрі. 

Пізніше він додав про пошкодження вікон одного з корпусів місцевої лікарні, розташованої неподалік від місця удару. Попри близькість вибуху, медичний заклад продовжив функціонувати, серед пацієнтів постраждалих немає.

Нагадаємо, вночі 21 вересня, коли мешканці Кривого Рогу спали, російські загарбники здійснили ракетну атаку на місто. Ціллю стали житлові райони в центрі населеного пункту. Внаслідок цієї атаки загинуло троє людей, серед яких була дитина. Окрім того, є повідомлення про поранених містян.

Як писав "Ми-Україна" раніше, армія рф ввечері 20 вересня атакувала Дніпро. Внаслідок ворожої атаки у місті було частково зруйновано будівлю освітнього центру. Також руйнувань зазнав шестиповерховий корпус навчального закладу, де вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, суттєвих пошкоджень завдано трьом багатоквартирним будинкам. Удар також спричинив ушкодження 72 автомобілів.
 

 

Головне