Юсов заперечив брехню, що під час удару по Харкову нібито вбито представників ГУР

Юсов заперечив брехню, що під час удару по Харкову нібито вбито представників ГУР

У мережі почала ширитись брехня з боку росіян, в якій йдеться про те, що під час удару по Харкову ввечері в суботу, 30 грудня, було нібито вбито представників Головного управління розвідки Міноборони України. Це не є правдою.

Про це заявив представник ГУР МО Андрій Юсов у коментарі "Українській правді". Як зазначається, відповідна заява про начебто "ураження центрів ухвалення рішень і військових об'єктів в місті Харків" була оприлюднена Міністерством оборони рф. Вони це назвали помстою за Бєлгород.

Вороже оборонне відомство також зазначило, що нібито "ракетним ударом по колишньому готельному комплексу "Харків Палас" знищено представників ГУР і ЗСУ, які брали безпосередню участь у плануванні та виконанні теракту в Бєлгороді".

"Стосовно чергової маячні від так званого Міністерства оборони держави-агресора можемо повідомити, що під час чергового терористичного акту РФ і ракетного удару вчора по Харкову жоден співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони, відповідно як і жоден боєць спецпідрозділу ГУР МО "Кракен", не постраждав", - наголосив Юсов у відповідь.

За словами Юсова, російські окупанти вчергове вдарили не по військовому, а по цивільному об'єкту. Це незмінна тактика країни-агресорки проти мирних жителів та цивільної інфраструктури.

"Усі інші заяви про уявні "ураження" представників ГУР МОУ – чергова хвороблива фантазія людей, що живуть у паралельній реальності та ведуть геноцидну війну проти України, за що безумовно будуть покарані", - додав він.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у росії зросло виробництво ракетного озброєння в порівнянні з періодом до повномасштабного вторгнення.

Головне