Юсов: Проєкт "Хочу до своїх" має допомогти звільнити наших громадян, яких рф захопила варварським способом

Юсов: Проєкт

Державний проєкт "Хочу до своїх" має допомогти звільнити наших громадян, яких рф захопила варварським способом. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Відомо, що "Хочу до своїх" - це спільний проєкт Гуманітарного штабу, ГУР, СБУ та Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Юсов додав, що багато зрадників після співраці з ворог хочуть переїхати до росії і тепер "Хочу до своїх — це їхнє гасло. 

"Тепер "чемодан, вокзал, росія" - це не лише гарне, романтичне українське гасло, але й практична можливість для зрадників і колаборантів відправитись на росію, якщо вона захоче їх забирати, звісно. І це має допомогти звільнити наших громадян, незаконно утримуваних цивільних, заручників, яких захопила РФ в абсолютно варварський, терористичний і піратський спосіб", - розповів представник ГУР МО.

Нагадаємо, що в Україні запустили державний проєкт "Хочу до своїх", який дозволить обмінювати полонених українців на зрадників та колаборантів з росії. 

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, основною метою російських окупантів залишається захоплення українського Донбасу.

Головне