Юнак готував ракетний удар рф по військових навчальних закладах і шпиталях у Житомирі та Одесі

Юнак готував ракетний удар рф по військових навчальних закладах і шпиталях у Житомирі та Одесі

Юнак, якому 19 років готував ракетний удар рф по військових навчальних закладах і шпиталях у Житомирі та Одесі, СБУ затримала агента ФСБ. Про це повідомили в СБУ.

Щоб отримати потрібні розвіддані, ФСБ залучила свого агента – 19-річного мешканця Одеси. Він щодня обходив декілька локацій в Одесі, щоб з’ясувати, чи є там українські військовослужбовці.

Згодом ФСБ "відрядила" свого агента до Житомирщини, де він продовжив шпигувати. СБУ затримала зрадника, коли він проводив дорозвідку поблизу об’єкта в Житомирі.

Хлопець весь час перебував на дистанційному зв’язку з кадровим співробітником управління ФСБ по Москві. Його особу вже встановлено Службою безпеки.

За кожне виконане завдання росіянин обіцяв певну суму одеситу. Зараз хлопець перебуває під вартою. Йому загрожує довічне ув’язнення.

Нагадаємо, упродовж минулого тижня з місць позбавлення волі на Рівненщині до військових частин поїхали перші засуджені, звільнені судами від відбування покарання для подальшого підписання контракту із ЗСУ. Про це повідомили у Рівненській обласній прокуратурі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Генеральному штабі ЗС України розповіли про підступну провокацію російських диверсантів у прикордонному селі Рижівка Сумської області. Вчора на одній з будівель у населеному пункті з'явився російський прапор, який виявився замінованим, повідомив речник відомства Андрій Ковальов. 

Головне