Їздив Львовом на лижах у костюмі "бабусі", вчепившись за BMW: поліція притягнула до відповідальності чоловіка (відео)

Їздив Львовом на лижах у костюмі

Патрульні притягнули до відповідальності чоловіка, що у костюмі "бабусі" їздив Львовом на лижах, вчепившись за BMW. Напередодні відео з такими діями поширилось у мережі.

Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області на сторінці у Facebook. Як зазначається, патрульні 3-го батальйону відразу відреагували на відео, яке з'явилось в Інтернеті та знайшли автомобіль з відеоролику на вулиці Шевченка.

Як виявилось, на лижах у жіночому вбранні була не "бабуся", а 30-річний чоловік. На нього інспектори винесли постанову за ч. 1 ст. 127 (порушення ПДР пішоходом) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Крім того, поліцейські встановили, що цей чоловік наразі перебуває у розшуку за ст. 210 (порушення призовниками, військовозобов’язаними, резервістами правил військового обліку) та ст. 210-1 (порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію) КУпАП. Цю інформацію патрульні передали у територіальний комплекс комплектування та соціальної підтримки.

"Ми підтримуємо розваги, які не загрожують життю та здоров‘ю людей. Бережіть себе та будьте достойним прикладом для інших", - наголосили правоохоронці.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Красноградському районі Харківщини п'яний чоловік облив підлітків горючою рідиною та підпалив. Ця подія трапилася в селі Станичне. Поліція вже затримала нападника, який був у нетверезому стані. Четверо дівчат та хлопець сиділи за столиком, коли до них підійшов місцевий безробітний, який вживав алкоголь. Мотиви його нападу на дітей невідомі. 

Головне