Їдуть за нерухомістю: на ТОТ Луганської області зареєстрували понад 7 тис. приїжджих із рф, – ОВА

Їдуть за нерухомістю: на ТОТ Луганської області зареєстрували понад 7 тис. приїжджих із рф, – ОВА

На тимчасово окупованих територіях Луганської області спостерігається значний приплив мігрантів з росії. За даними обласної військової адміністрації, за останні два місяці там зареєстрували понад 7 тисяч приїжджих. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

"Сподіваються на "віджате" житло - у так званій лнр зростає кількість мігрантів. Це представники віддалених регіонів росії та громадяни країн Середньої Азії, які не змогли облаштувати життя в росії. Велика частина приїжджає з сім'ями", – написав він.

Артем Лисогор повідомляє, що окупаційна влада має намір заволодіти нерухомістю евакуйованих місцевих жителів. Серед новоприбулих - мешканці віддалених російських регіонів та вихідці з країн Центральної Азії, які не змогли влаштуватися в росії. Багато хто приїжджає цілими родинами.

"Ці люди розраховують отримати житло, відібране у місцевого населення. На територіях, які окупанти називають "ЛНР", кількість таких мігрантів постійно зростає", - зазначив Лисогор.

Нагадаємо, окупанти зранку атакували дроном-камікадзе жителя Новоберислава, що в Херсонській області. Про це повідомила Херсонська ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, офіс генпрокурора розпочав кримінальне провадження щодо знесення садиби Зеленських у Києві попри її арешт. Про це повідомили в ОГП.

 

Головне