Євросоюз готує 14-й пакет санкцій проти рф

Євросоюз готує 14-й пакет санкцій проти рф

Європейський союз розпочав підготовку 14-го пакету санкцій проти російської федерації. Про це повідомив віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс, інформує "Радіо Свобода".

"Він, ймовірно, включатиме широкий перелік обмежувальних заходів, спрямованих на боротьбу з обходом – наприклад, у морському секторі, оскільки Росія продовжує намагатися порушувати верхню межу цін на експорт нафти", - зазначив віцепрезидент Єврокомісії.

Такоє Європейський Союз має намір зупинити обхід санкцій через західні дочірні компанії, які працюють у країнах за межами Європи.

"З точки зору ЄС, материнські компанії ЄС, які зберігають вплив на бізнес-операції своїх закордонних дочірніх компаній, можуть нести відповідальність за операції, що здійснюються цими дочірніми компаніями", - додав Домбровскіс.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Нагадаємо, що Україна та ще вісім європейських держав серед країн-кандидатів та членів Європейської зони вільної торгівлі (ЄЗВТ) приєдналися до рішення Ради ЄС продовжити санкції проти осіб та установ за порушення суверенітету та територіальної цілісності України.

Як писав "Ми-Україна" раніше, посли країн-членів Євросоюз та Європарламент дійшли згоди щодо безмитної торгівлі та можливих квот для сільськогосподарської продукції з України з більшим захистом для фермерів ЄС. 

Головне