Євген Коноплянка оголосив про завершення кар’єри футболіста

Євген Коноплянка оголосив про завершення кар’єри футболіста

Євген Коноплянка, колишній півзахисник національної збірної України, повідомив про завершення своєї футбольної кар'єри. Він оприлюднив цю інформацію у своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

"Та сьогодні я маю повідомити вам про те, що прийняв рішення завершити професійну кар’єру. Тож дякую усім, хто пройшов зі мною цей шлях, усім хто розділяв зі мною радість перемог та сум поразок, усім хто слідкував за мною і підтримував на полі та поза ним", — написав Коноплянка.

Коноплянка не полишає футбольну сферу повністю. Разом з колишнім партнером по збірній Романом Зозулею він створює скаутську агенцію. Паралельно футболіст заснував кіберспортивну організацію Kono.ecf, зосереджену на грі Counter-Strike 2.

Протягом 13-річної кар'єри у складі національної команди України Коноплянка зіграв 87 матчів та відзначився 21 голом. Свій фінальний виступ за збірну футболіст провів у відбірковому матчі до Євро-2024 проти команди Англії.

Нагадаємо, Європейський футбол готується до визначного моменту 14 липня, коли збірні Іспанії та Англії зійдуться у фінальному протистоянні. Зустріч розпочнеться о 22:00 за київським часом на стадіоні “Олімпіаштадіон”в Берлині.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна Англії перемогла команду Нідерландів у другому півфіналі Євро-2024 з футболу, що проходив у Дортмунді, Німеччина. Матч завершився з рахунком 2:1.

Головне