ЄС закликає до посиленої підтримки України перед "найскладнішою зимою"

ЄС закликає до посиленої підтримки України перед

Комісарка ЄС з енергетики Кадрі Сімсон попередила, що українці можуть зіткнутися з найважчою зимою з часів Другої світової війни.

Вона визначила шість основних напрямків допомоги, серед яких: відновлення енергетичної інфраструктури, забезпечення України генераторами, встановлення сонячних панелей та зміцнення енергетичних кордонів.

Сімсон також підкреслила, що європейські компанії можуть сприяти навчанням працівників та встановленням необхідного обладнання, включаючи сонячні панелі.

Вона запропонувала шість ключових напрямків допомоги, серед яких: відновлення енергетичної інфраструктури, забезпечення України генераторами, встановлення сонячних панелей та посилення енергетичних кордонів.

Нагадаємо, уряд Данії оголосив про новий пакет допомоги Україні на суму близько 783 мільйонів данських крон (приблизно 116 мільйонів доларів) для задоволення військових потреб країни. Про це повідомляє прес-службу уряду Данії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, в Пролетарську Ростовської області росії другу добу намагаються ліквідувати пожежу на нафтобазі, яку атакували дронами українські бійці. Внаслідок постраждало 18 людей, інформує Медізаона.

Головне