ЄС може дозволити обмеження імпорту української продукції до країн-сусідів України

ЄС може дозволити обмеження імпорту української продукції до країн-сусідів України

Єврокомісія цього тижня представить зміни до торгового законодавства ЄС. Це має запровадити обмеження на імпорт української сільськогосподарської продукції. Про це повідомляє видання Financial Times.

Брюссель зможе блокувати імпорт, якщо ринок якоїсь країни буде "затоплений".

"Ми шукатимемо, як ми можемо надати додаткові гарантії Польщі та іншим державам-членам ЄС, і одним із способів зробити це є запровадження захисних заходів для кожної країни", — йдеться у виданні.

Розподіл експорту української сільськогосподарської продукції відбувається нерівномірно.

Домбровскіс повідомив, що пропозиція охоплюватиме рік до червня 2025 року. 

Нагадаємо, російського інформатора затримали співробітники Служби безпеки України у Миколаєві. Зрадник наводив російські ракети на шпиталі ЗСУ, повідомили у пресцентрі Служби безпеки.

"Служба безпеки затримала ще одного інформатора спецслужб рф, який збирав розвіддані про Сили оборони у Миколаєві. Насамперед ворога цікавили локації військових шпиталів та інших медзакладів, де проходили лікування та реабілітацію українські захисники", - йдеться у повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, ще одного фігуранта у справі львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича затримали в Одесі вранці 22 лютого. Затримання було проведено під час спроби підозрюваним незаконно перетнути державний кордон України, повідомив генеральний прокурор Андрій Костін.

Головне