Єрмак розповів, за яких умов Україна може піти на прямі переговори з росією

Єрмак розповів, за яких умов Україна може піти на прямі переговори з росією

Голова ОПУ Андрій Єрмак розповів, за яких умов Україна може піти на прямі переговори з росією.

За його словами, це може відбутись лише в рамках "Формули миру" президента Зеленського, після проведення першого інавгураційний саміту "Формули миру" на рівні лідерів, який має пройти у Швейцарії.

"Ми працюємо на документом, який міг би стати результатом першої зустрічі (саміту "Формули миру" , — ред.). Після першої зустрічі ми беремо час для того, щоб підготувати спільний, на основі "Формули миру", план відповідальних країн світу, який буде передбачати подалання криз. На другому саміті, коли план буде створено, разом, без посередників, відкрито, за участі всіх країн, може бути така ситуація, що ми запросимо разом представників рф, де їм буде представлений цей план", — сказав голова Офісу президента.

На Глобальний саміт миру, що повинен відбутися у Швейцарії, запросять понад 160 світових лідерів.

Нагадаємо, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що росіяни незабаром почнуть проводити операцію з делегітимізації діючої влади в Україні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, представник ГУР Андрій Юсов висловив своє враження від інтерв'ю президента рф Володимира Путіна Такеру Карлсону, Він називав це російською спецоперацією. Юсов охарактеризував Путіна як "геополітичного фанатика".

Головне