"Єдині новини" транслюватимуть матчі збірної України з футболу на Євро 2024

У понеділок, 17 червня, збірна України проведе перший матч на ЄВРО 2024 проти Румунії. Ще два поєдинки за участі України відбудуться 21 та 26 червня. Національний телемарафон "Єдині новини" транслюватиме всі матчі збірної.

Трансляція матчів за участі української команди відбуватиметься у рамках партнерства з медіасервісом MEGOGO. На марафоні побачити футбол можна буде у цифровому ефірі Т2. MEGOGO як офіційний мовник Чемпіонату Європи УЄФА 2024 в Україні — покаже всі матчі в межах турніру ексклюзивно. 

Поєдинок Румунія - Україна, який пройде у Мюнхені на Альянц Арені, розпочнеться о 16:00 за київським часом в ефірі "Єдиних новин". Трансляція розпочнеться з передматчевої студії MEGOGO о 14:30. Гру коментуватимуть Вадим Скічко та Роберто Моралес.

Нагадаємо, завдяки зусиллям представників Української асоціації футболу, УЄФА заборонив проносити російські "триколори" на стадіон під час матчу між збірними України та Румунії в рамках Євро-2024. Про це повідомив журналіст і коментатор Роман Бебех.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збірна України U-23 здолала молодіжну команду Кот-д'Івуару у фінальному матчі Турніру Моріса Ревелло. Поєдинок завершився з рахунком 2:2, а переможця визначила серія пенальті з рахунком 5:4 на користь українців.

Головне