Є хороші перспективи для України, - Зеленський після доповіді розвідки

Є хороші перспективи для України, - Зеленський після доповіді розвідки

Після доповіді керівника зовнішньої розвідки президент України Володимир Зеленський заявив про зрозумілу загрозу для країни та перспективи, якими Україна може скористатись.

Про це він повідомив у себе в Telegram.

"Є хороші перспективи, але також зрозуміле коло питань про те, що нам загрожує та про можливості, якими можемо скористатись," - підкреслив глава держави.

Зеленський зазначив, що уряд активно працює над захистом енергооб'єктів, використовуючи активний захист та системи радіоелектронної боротьби. 

“Доповів (керівник розвідки, ред.)  і щодо відбудови та нашої роботи з європейськими партнерами заради розширення імпорту електрики в Україну, зараз ми повністю вибираємо обсяг імпорту, погоджений з ЄС, і я вдячний усім сусідам за цю допомогу.”, - додав він.

Також президент зазначив, що доручив міністру оборони отримати конкретні дати поставки додаткових систем “Patriot”, які українська влада очікує від партнерів.

Крім того він подякував всім, хто працює заради України та українців, подякував хто вірить в Україну та сприяє досягненню необхідних результатів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час зустрічі прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана з президентом України Володимиром Зеленським у Києві було домовлено про відкриття першої україномовної школи в Угорщині.

Головне