Є інформація про знищення Силами оборони радіолокаційної станції "Підліт", — Тимочко

Є інформація про знищення Силами оборони радіолокаційної станції

Сили оборони України знищили важливу радіолокаційну станцію противника. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко.

За його словами, українські військові успішно знищили радіолокаційну станцію "Підліт". 

"Такого типу станції зобов'язані виявляти всі літальні апарати, не дивлячись на їхні габарити, для того щоб захищати об'єкти і склади стратегічного рівня", — розповів голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко. 

Він також підкреслив важливість цієї операції: "Тепер ми маємо не просто засоби ураження, а й засоби відстеження і засоби превентивного зачищання шляхів для підльоту до необхідних цілей".

Нагадаємо, протягом 20-21 вересня повітряні сили НАТО виявили шість російських літаків над Балтійським морем. Про це повідомляє видання Delfi.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська витрачають більше боєприпасів на своїй території через операцію на Курщині. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив речник ОТУ "Сіверськ" Вадим Мисник.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.