Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень на захист тварин

Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень на захист тварин

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх пожертвувала мільйон гривень на захист тварин. Про це повідомила зоозахисна організація UAnimals.

Кошти отримала зоозахисна організація UAnimals, а також чотири притулки для тварин: "Пегас", "Сумське товариство захисту тварин", "Безпритульний світ" і "Дніпро Енімалс".

"Зараз в Україні дуже багато безпритульних тварин, і притулкам потрібна підтримка, щоб подбати про кожного. Крім фінансової та волонтерської підтримки, ви можете брати тварин із перевірених притулків у свої сім’ї, незалежно від породи. Мій кіт теж із притулку і теж безпородистий, але він найкращий у світі та мій улюблений стрибун. Тож якщо у вас є можливість врятувати тварину — врятуйте", - зазначила спортсменка.

Керівниця комунікаційного відділу UAnimals Людмила Смоляр висловила вдячність легкоатлеткі від організації.

"Ми надзвичайно вдячні Ярославі за добрий вчинок - завдяки йому тисячі тварин отримають ліки, їжу, власне тепле місце для сну. Поруч із тим вдячні за готовність говорити про захист тварин і привертати увагу великої аудиторії до цього питання. Мріємо, що одного дня допомога тваринам стане звичною і буденною справою в українському суспільстві, і саме такі потужні голоси, як голос Ярослави Магучіх, наближають цю мить", - наголосила Смоляр.

Як повідомляли "Ми-Україна", під прикриттям гуманних цілей – стерилізації та вакцинації – на тимчасово окупованих територіях Запорізької області росіяни масово вбивають безпритульних тварин.

Головне