Якщо росія проведе "вибори" на окупованих територіях, то це поставить під сумнів легітимність виборів у рф

Якщо росія проведе

Якщо росія проведе "вибори" на окупованих територіях, то це поставить під сумнів легітимність виборів у рф. Про це повідомила міністерка з питань реінтеграції Ірини Верещук у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна". 

За словами міністерки з питань реінтеграції Ірини Верещук, міжнародна юридична спільнота має позицію, що якщо це відбудеться і Росія наважиться провести президентські псевдовибори, то "це закладе серйозний юридичний дефект під вибори в цілому і результатом будуть вважати нелегітимними".

Окупанти продовжують проводити масову паспортизацію та мобілізацію, а також завозити нелегалів на територію окупованої України.

Нагадаємо, загроза того, що Угорщина виступає проти членства України у Європейському Союзі, знята. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, мінкульт анонсував проєкт безбар'єрності культурних послуг. Про це повідомили МКІП.

"Цей проєкт передбачає безбар'єрність культурних послуг та просторів для всіх українців з акцентованою увагою до ветеранів, людей з порушенням слуху, зору, моторики, психічних та інтелектуальних порушень", – сказав Карандєєв.

 

Головне