Якщо дозволити Путіну виграти війну, то буде завдано серйозної шкоди ЄС, - Жозеп Боррель

Якщо дозволити Путіну виграти війну, то буде завдано серйозної шкоди ЄС, - Жозеп Боррель

Верховний представник із зовнішньої політики та глава дипломатії ЄС Жозеп Боррель вважає, що перемога Путіна в Україні завдасть великих збитків Євросоюзу. Про це повідомили у Europa press.

Голова європейської дипломатії зазначив, що варто звертати увагу на те, що робить Європа, щоб не дати країні-агресору виграти війну.

"Якщо ми найближчим часом не змінимо курс і не мобілізуємо всі можливості, якщо ми дозволимо Путіну виграти війну в Україні і не зможемо зупинити трагедію в Секторі Гази, наш проєкт зазнає значної шкоди", – заявив Боррель.

Нагадаємо, російських ракетоносіїв у Чорному морі немає. Окупанти вночі вивели підводний ракетоносій у море, втім згодом завели назад у пункт базування.

Про це заявила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, до Молдови із Франції прибула сучасна система повітряного спостереження. Про це повідомило Міністерство оборони Молдови.

"Останні інциденти порушення повітряного простору нашої країни повернули владі жорстку необхідність посилення оборонних спроможностей Республіки Молдова", — наголосив Носатий.

 


 

Головне