Ядерні погрози Кремля: Путін надто любить своє життя, щоб ризикувати - Зеленський

Ядерні погрози Кремля: Путін надто любить своє життя, щоб ризикувати - Зеленський

Президент росії Володимир Путін кілька разів звертався до ядерного шантажу, але він надто любить своє життя. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський на форумі "Україна 2024. Незалежність".

"Кожний раз, коли розвідка рф знає наполегливі наші кроки, і думаю, розуміє, що ми близькі до рішень, і коли розуміють, що може так статися, що будуть позитивні рішення – чим ближні такі рішення – тим більше буде напружувати медіапростір рф, їх МЗС або інші інституції. Вони завжди залякують – частиною цієї "залякувальної програми" є залякування ядерною зброєю.  Я вважаю, що путін надто любить своє життя, тому мені здається, що він буде триматися за це крісло, за свій Кремль, і за підтримку його дій суспільством. Використання ядерної зброї навряд підтримає весь світ, і думаю, буде дуже швидка реакція цього світу",  - зазначив глава держави.

Нагадаємо, що передусім Курська операція зупинила подальшу окупацію Харківської області та зірвала плани створення так званих "буферних зон" на півночі України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент Володимир Зеленський заявив, що Україна вперше позитивно випробувала балістичну ракету вітчизняного виробництва

 

Головне