“Я з Океану Ельзи, ми все зарішаємо”: у Києві водій Mercedes влетів у людей на літньому майданчику ресторану

“Я з Океану Ельзи, ми все зарішаємо”: у Києві водій Mercedes влетів у людей на літньому майданчику ресторану

Водій автомобіля марки Mercedes у Києві, намагаючись “потягатися з іншою машиною”, не впорався з керуванням та влетів у людей, що відпочивали на літньому майданчику ресторану. 

Про це повідомляють очевидці події у ЗМІ.

Після скоєного чоловік почав пропонувати потерпілим гроші, бо все одно він все “зарішає”, оскільки працює в команді гурту Святослава Вакарчука “Океан Ельзи”.

За інформацією очевидців, на місце події прибув адвокат винуватця, який агресивно накинувся на постраждалих, коли вони намагались зафіксувати події на камеру. 

Власницею автомобіля виявилась бізнесвумен Лідія Сметана, яка володіє брендом одягу “One by one”. 

Як повідомила одна з постраждалих, Сметана не перепросила перед потерпілими, натомість опублікувала в Instagram-сторіс з підписом: “День ментального здоров'я в нас вийшло відсвяткувати на максимум”.

Вона прокоментувала інцидент за участю її водія, зазначивши, що близько десятої вечора під час доставки речей до Палацу спорту водій не впорався з керуванням та виїхав на тротуар з літнім майданчиком кафе. 

Сметана підтвердила, що справа перебуває на розгляді у слідчих органах, і водій успішно здав всі необхідні тести. 

Власниця бренду також уточнила, що її водій не має жодного стосунку до гурту “Океан Ельзи”, а браслет, який він носив, надавав доступ до заходу, пов'язаного з концертом.

Гурт “Океан Ельзи” підтвердив, що водій не має жодного стосунку до їх команди.

Внаслідок аварії постраждали чотири людини, одна з яких була госпіталізована. Правоохоронці розслідують обставини інциденту, а постраждалі звернулися за юридичною допомогою.

Як писав "Ми-Україна" раніше, через масштабне ДТП на Львівщині постраждала 31 людина, серед них є важкопоранені та діти.

Головне