"Я нікого не вбивав": підозрюваний у вбивстві Фаріон дав перший коментар

Підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В'ячеслав Зінченко зявив, що не вбивав громадську діячку, інформує Telegram-канал "Ми-Україна".

На питання, що він робив у Львові у день вбивства відповів, що питання "нудятина" і попросив ставити "цікавіші питання". 

"Нічого я з нею не робив. Це не я. Все", - заявив Зінченко.

Хлопець відмовився коментувати ставлення до неонацистських рухів, оскільки він "не готовий публічно висловлювати свої думки щодо цього питання".

Також підозрюваного попросили прокоментувати, яке його ставлення до рф. 

"Я ставлюся не до росії, як до окремої держави, тому що я історією росії цікавився дуже поверхово. Я можу прокоментувати, як я ставлюся до Путіна, до всього режиму. Ставлюся до нього максимально негативно. Нічого спільного з ним мати не хочу, не мав і не збираюсь мати", - відповів Зінченко.

Нагадаємо, що Галицький суд Львова обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон В'ячеславу Зінченку у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застав.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, українська воєнна розвідка, так само як і МВС, не виключає російський слід у вбивстві громадської діячки Ірини Фаріон.

Головне