Ізраїль атакував сирійський регіон, де розташовані військові бази рф

Ізраїль атакував сирійський регіон, де розташовані військові бази рф

Армія оборони Ізраїлю завдала авіаударів по середземноморському портовому місті Тартус та військовому аеродромі «Шуайрат», який у своїх цілях використовує росія.

Reuters пише, що двоє сирійських солдатів загинули, шестеро отримали поранення.

Сирійська армія заявила, що ізраїльські ракети нібито влучили в околиці міста Хама, завдавши лише "деякої матеріальної шкоди".

Джерело в опозиції повідомило, що останній удар також був спрямований на військовий аеродром "Шуайрат", що на південному сході центральної провінції Хомс.

Ця база є однією з головних військових авіабаз країни, яку росія як головний союзник Асада укріпила і використовує для проведення рейдів проти його ворогів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вже 22 000 хасидів прибули на Черкащину на святкування Рош-га-Шана – єврейського Нового року.

“25-30 000 паломників – це середньостатистичний показник. Сьогодні ще буде день їхнього активного прибуття. Цього року ми маємо їхнє свято відзначати з 15 по 17 вересня і ми до того готувалися. Не дивлячись на те, що ми попереджали щодо дуже високих ризиків, які існують у зв’язку з війною паломники були налаштовані в будь-якому разі їхати. За їхніми твердженнями, вони перебувають у стані війни не один рік. Мається на увазі у першу чергу Ізраїль”, – розповів Табурець.

Головне