Ізраїльські війська зайшли у сектор Гази, - ЗМІ

Ізраїльські війська зайшли у сектор Гази, - ЗМІ

Військові Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) зайшли у сектор Гази. Зокрема, туди зайшли вже піхота та танки. Про це повідомило видання Times Of Israel.

Як зазначається, це локальні рейди, які мають на меті очистити територію від терористів та спробувати знайти зниклих безвісти громадян Ізраїлю. Також у цьому районі ЦАХАЛ вже знищив кількох терористів. Вони перебували в осередку бойовиків ХАМАС, які випускали по Ізраїлю протитанкові керовані ракети.

Крім того, ізраїльські військові, як пише видання, знайшли те, що допоможе знайти зниклих громадян своєї країни. Контрадмірал Даніель Хагарі заявив, що збираються докласти усіх можливих зусиль до того, аби знайти інформацію про зниклих та заручників.

Відомо, що приблизно 150-200 людей було взято в заручники терористами ХАМАС під час нападу на Ізраїль у суботу, 7 жовтня. ЦАХАЛ повідомив сім'ям 120 заручників, що їхні рідні утримуються у секторі Гази.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, ліванський бойовий рух "Хезболла" заявила, що "повністю готова" приєднатися до терористів ХАМАС та воювати проти Ізраїлю.

Головне