Ізраїльські сили врятували чотирьох заручників, яких утримував ХАМАС

Ізраїльські сили врятували чотирьох заручників, яких утримував ХАМАС

Ізраїльські сили врятували чотирьох заручників, яких утримував ХАМАС з жовтня. Про це повідомляє видання Reuters.

Операція з порятунку заручників відбулася в центральному районі Гази Аль-Нусейрат. ХАМАС тримав заручників у двох окремих житлових будинках.

Ізраїльські війська потрапили під інтенсивний вогонь під час штурму і відповіли вогнем "з повітря та з вулиці". Під час операції було вбито командира ізраїльського спецназу, йдеться в повідомленні поліції.

Медики та жителі Гази сказали, що в результаті загинули десятки людей.

Ізраїль назвав імена врятованих заручників: Ноа Аргамані, Алмог Меїр Ян, Андрій Козлов і Шломі Зів. Вони були доставлені в лікарню в нормальному стані, повідомили військові. Усі вони були викрадені з музичного фестивалю Nova.

Нагадаємо, прикордонний наряд Мукачівського загону Державної прикордонної служби України сьогодні вранці, 9 червня, виявив тіло людини без ознак життя на схилі гори Піп Іван Мармароський, що поблизу українсько-румунського кордону.

Як писали "Ми-Україна" раніше, масштабна пожежа спалахнула у ніч на 9 червня у Броварах на Київщині. Вогонь охопив 4000 м2, повідомили у Головному управлінні Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Головне