Ізраїль вчора пережив те, що Україна переживає щодня, — Ігнат

Ізраїль вчора пережив те, що Україна переживає щодня, — Ігнат

Ізраїль вчора пережив те, що Україна переживає щодня. Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомив речник командування повітряних сил Юрій Ігнат.

"Територія Ізраїлю - це одна українська область по якій випустили близько двох тисяч ракет, ну мабуть, не лише ракет, а усіх засобів. Це фактично один день війни в Україні. Як бачимо вчора Ізраїль пережив те, що Україна переживає щодня, але територія Ізраїлю - це одна область", — сказав речник.

Ізраїль перехоплює різні види зброї завдяки залізному куполу.

Нагадаємо, ця осінь-зима стане рекордною за кількістю безпілотників, які росія застосує проти України. 

"Понад 500 безпілотників росія застосувала проти України у вересні. За шість місяців минулого опалювального сезону було використано проти України понад 1000 "Шахедів". А ми вже маємо пів тисячі лише за один місяць", — сказав речник командування Повітряних сил України Юрій Ігнат.

Як писали "Ми-Україна" раніше, охорона Кримського мосту є дуже суттєвою, однак Україна її всю здолає.

"Як каже наш командувач Військово-морських сил Збройних сил України, віце-адмірал Неїжпапа, немає таких парканів, яких ми не подолаємо. Так, вони там вибудовують систему. Вони потоплювали баржі, між ними натягували бонові загородження. В такий спосіб вони намагаються захистити цю споруду від ударів надводних дронів. Звісно там працює ППО і морська охорона, прикордонники фсб. Хто там тільки не працює. Вони стягнули туди все, тому що це не лише символ путінізму і імперськості російської федерації. Це також і стратегічний об'єкт, який забезпечує логістику на тимчасово окупований Крим, тому що вона є більш безпечною, ніж суходлолом через наші окуповані області. І звісно це військова логістика, яка через Крим іде на південне угруповання", - зазначив Плетенчук.

 

Головне