Ізраїль після удару "Хезболли" атакував обʼєкти угруповання в Лівані

Ізраїль після удару

Авіація Ізраїля у ніч проти 28 липня завдала удар по об'єктах ліванського угруповання "Хезболла". Про це повідомили в ЦАХАЛі.

Згідно з оприлюдненою інформацією, під ударом опинилися об'єкти "Хезболли" у семи населених пунктах Лівану. Атаковано було сховища зброї та інфраструктуру, запевняють в Ізраїлі.

"Вночі Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) завдала ударів по низці терористичних цілей "Хезболли" як глибоко всередині території Лівану, так і на півдні Лівану. Атаковано було сховища зброї та інфраструктуру терористів у районах Чабріха, Бордж Ель Чмалі та Бекаа, Кфаркела, Раб Ель Талатін, Хіам, і Тайр Харфа", - заявили ізраїльські військові.

Як повідомляли "Ми-Україна", ліванське угруповання "Хезболла" ввечері 27 липня вдарило по Голанських висотах. Удар було завдано по футбольному полю з дітьми. Внаслідок обстрілу загинули щонайменше 10 осіб, серед них діти та підлітки віком від 10 до 20 років. Ще близько 20 осіб отримали поранення різного ступеню тяжкості, зокрема відомо про шість "важких" випадків.

Головне