Ізраїль підірвав будівлю парламенту ХАМАС в Газі (відео)

Ізраїль підірвав будівлю парламенту ХАМАС в Газі (відео)

Ізраїль підірвав будівлю парламенту ХАМАС в Газі. Про це повідомляє The Times of Israel.

Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) зруйнували будівлю парламенту після того, як вони сфотографувалися там кілька днів тому.

Парламент захопила 7-а бронетанкова бригада та піхотної бригади "Голані".

Нагадаємо, президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган знову розкритикував Ізраїль та його дії у секторі Гази, і назвав його "терористичною державою". Про це пише видання Times of Israel.

Спілкуючись з членами своєї партії Ердоган заявив, що Туреччина повинна втрутитися у конфлікт Ізраїля та Гази і притягнути до відповідальності політичних та військових лідерів Ізраїля.

"Ізраїль реалізує стратегію повного знищення Гази та її людей, - заявив Ердоган. - Я відкрито кажу, що Ізраїль є терористичною державою".

Як писали "Ми-Україна" раніше, президент України Володимир Зеленський у середу, 15 листопада, провів телефонну розмову з прем’єр-міністеркою Італії Джорджією Мелоні. Про це глава української держави повідомив у своєму Telegram-каналі.

Зеленський висловив прем'єрці подяку за особисті зусилля та сильні кроки Італії на підтримку України. За його словами, Італія демонструє потужне лідерство.

Він також висловив сподівання, що головування Італії у Великій сімці ("G7 ") у наступному році досягне нових важливих результатів.

 

 

Головне