Ізраїль отримав список групи заручників, яких ХАМАС сьогодні звільнить

Ізраїль отримав список групи заручників, яких ХАМАС сьогодні звільнить

В Ізраїлі анонсували, що у неділю, 26 листопада, відбудеться звільнення ще низки заручників, яких утримують бойовики ХАМАС.

Про це повідомив офіційний представник офісу прем’єр-міністра Ізраїлю, цитує видання The Times of Israel.

Ізраїль отримав список імен заручників, яких планують звільнити у неділю. Зазначається, що Ізраїль повідомив сім'ям, чиї близькі перебувають у списку, який передав Катар.

Катар виступає посередником між Ізраїлем і ХАМАСом.

Це стане третім днем в рамках раніше оголошеного чотириденного перемир'я, і є ймовірність, що його продовжать зі звільненням нових заручників.

Нагадаємо, у день перемир'я між Ізраїлем і терористичним угрупуванням Хамас із Сектору Гази евакуювали вісьмох українців. Українські дипломати надали їм сприяння в переїзді до України.

25 листопада попри наполягання Ізраїлю звільнити 14 заручників, ХАМАС передасть лише 13. Серед 13 ізраїльтян, звільнених у п'ятницю, лише четверо дітей. 

Як зазначається, звільнені люди їдуть у медичних автомобілях до контрольно-пропускного пункту Рафах. Він розташований між сектором Гази та Єгиптом. Їх супроводжують представники Червоного Хреста.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Лимано-Куп’янському напрямку російські окупанти чотири рази намагалися атакувати позиції Збройних Сил України. Протягом минулої доби, 25 листопада, армія рф використала 26 дронів-камікадзе.

Головне