Ізраїль ліквідував лідера ліванського крила ХАМАС, - CNN

Ізраїль ліквідував лідера ліванського крила ХАМАС, - CNN

В Лівані в результаті ізраїльського авіаудару поблизу Тріполі, найпівнічнішого міста країни, був убитий лідер військового крила ХАМАС.

Про це повідомляє видання СNN.

В офіційній спільній заяві Армії оборони Ізраїлю та ізраїльської розвідувальної служби Шин Бет заявили, що вони вбили Саїда Аталлаха Алі, "старшого члена (військового крила) ХАМАС у Лівані".

ХАМАС підтвердив смерть Аталлаха Алі, якого він назвав лідером ліванського відділення свого військового крила, бригади Аль-Касам.

У заяві ХАМАС зазначила, що Аталла Алі був убитий “підступним сіоністським бомбардуванням, метою якого стало його житло в таборі для біженців Беддаві” поблизу Тріполі. Також угруповання повідомило, що його дружина та дві доньки загинули під час вибуху.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макрон закликав зупинити постачання зброї Ізраїлю

Нагадаємо, Ізраїль не надавав гарантій адміністрації президента США Джо Байдена, що не буде завдавати ударів по ядерних об'єктах Ірану у відповідь на удари іранськими балістичними ракетами 1 жовтня.

Як писав "Ми-Україна" раніше, кількість жертв серпневого нападу бойовиків, пов'язаних з Аль-Каїдою, на місто Барсалого в Буркіна-Фасо сягнула 600 осіб. Це майже вдвічі перевищує попередні оцінки і робить цей напад одним з найсмертоносніших в Африці за останні десятиліття.

Головне