Ізраїль атакував завод з виробництва хімзброї в Сирії

Ізраїль атакував завод з виробництва хімзброї в Сирії

Ізраїль здійснив серію авіаударів по кількох сирійських містах. Атаки були спрямовані на Дамаск, Хомс, Хаму та Тартус, загалом було завдано 15 ударів. Про це повідомили арабські медіа Al-Mayadeen.

Найбільш серйозні наслідки зафіксовано в околицях міста Масьяф у провінції Хама. Внаслідок удару там загинуло п'ятеро людей, ще 19 отримали поранення.

Агентство Reuters, посилаючись на власні джерела, повідомляє, що головною ціллю атаки був великий військовий науково-дослідний центр поблизу Масьяфу. За даними агентства, цей об'єкт пов'язаний з виробництвом хімічної зброї.

Згідно з інформацією Reuters, на території центру, ймовірно, працює група іранських військових експертів, які займаються розробкою та виробництвом зброї.

Офіційні представники Ізраїлю поки що не прокоментували ці повідомлення. Сирійська влада також не надала додаткових деталей щодо інциденту.

Нагадаємо, на трасі Київ – Чоп у Львівській області сталася ДТП за участі автобуса та фури. За попередніми даними, в автобусі перебували військові.

Як писали "Ми-Україна" раніше, місто Лейк-Чарльз у Луїзіані стало свідком знесення занедбаної 22-поверхової будівлі - так званої башти Герца (The Hertz Tower) - за допомогою контрольованого вибуху.

Головне