Ізраїль атакував об’єкти ХАМАС у Секторі Гази

Ізраїль атакував об’єкти ХАМАС у Секторі Гази

Ізраїль атакував об’єкти ХАМАС у Секторі Гази. Про це повідомляється на сторінці ЦАХАЛу у X (Twitter).

О 18:29 ізраїльські військові заявили, що їхні винищувачі атакували два об’єкти всередині висотних будинків на території Сектору Гази. За даними ЦАХАЛ, ці будинки високопоставлені члени ХАМАС використовували для планування операцій.

Ізраїль також наголосив, що ХАМАС розміщує свої військові засоби серед цивільних районів у Секторі Гази.

Перед цим речник ЦАХАЛ бригадний генерал Даніель Хагарі заявив, що Ізраїль "немає жодного місця, де б не було сил Ізраїлю". За його словами, основне зусилля полягає в тому, щоб "знищити всіх терористів на території держави та будь-кого, хто втікає на територію Сектора Гази". Він також підтвердив інформацію, що ХАМАС захопив цивільних заручників та військовополонених.

Нагадаємо, російська федерація остаточно скинула з себе усі маски і відверто показала світу, що вона країна-вбивця, заявив в ефірі "Ми-Україна" радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. 

"Якщо раніше вони щось там маскували під міжнародне право, то сьогодні вони все це відкинули і говорять: "Ми - вбивці, ми - гвалтівники". І якщо ви не караєте вбивцю, якщо брати стандартну кримінологічну ситуацію, то цей вбивця розуміє, що він не буде покараний, він же не стане законослухняним. Якщо він під софітами вбиває і за це немає покарання, то після того, як його не буде покарано він безумовно буде зберігати модель своєї домінантної поведінки. Тому росія, яка не програє, де залишається путінська вертикаль завжди буде провокувати різні країні. Більше того, вона буде набагато більш агресивно себе поводити", - зазначив він. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, терористична організація ХАМАС, яка 7 жовтня вранці розпочала війну проти Ізраїлю, заявила, що має вдосталь полонених, аби мати змогу звільнити всіх ув'язнених в країні громадян Палестини. Водночас влада Ізраїлю інформацію про взятих в полон ізраїльтян поки не коментувала. Згідно з даними ізраїльської Національної служби здоров'я через агресію бойовиків в країні загинуло більш як 100 осіб, ще близько 1000 отримали поранення.

 

 

 

Головне