Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще майже 50 людей

Із деокупованої Херсонщини евакуювали ще майже 50 людей

За минулу добу з деокупованих територій Херсонської області евакуювали 49 людей, з них 11 дітей.
Про це повідомила  Херсонська ОВА.

"З деокупованих територій Херсонщини евакуювали 49 людей, з них 11 дітей. Потягом виїхали 5 жителів області, автотранспортом – 44", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що протягом минулої доби над відновленням пошкоджених російськими ударами будівель у Херсоні працювали 35 робітників Херсонської обласної комунальної аварійно-рятувальної служби та ДСНС. Першочергові ремонтні роботи проведено за 10 адресами у житлових будинках, де OSB-листами закрили 78 вікон.

В області над відновленням електропостачання працюють 11 бригад – це 36 робітників та 18 одиниць техніки. Минулої доби енергетики виконували аварійно-відновлювальні роботи на лініях, що живлять Високопілля, Велику Олександрівку, Нововоронцовку, Берислав, Музиківку та Херсон, йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що російські окупанти продовжують обстрілювати Харківську область. У п'ятницю ввечері загарбники завдали удари по низці населених пунктів регіону.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжили вдень 21 жовтня обстрілювати Дніпропетровщину. Зокрема, загарбники вгатили з важкої артилерії по Нікополю. 

 

Головне