Ісландці розкупили усі огірки в супермаркетах через рецепт салату тіктокера

Ісландці розкупили усі огірки в супермаркетах через рецепт салату тіктокера

Незвичайна ситуація склалася в Ісландії, місцеві супермаркети зіткнулися з дефіцитом огірків через вірусний рецепт салату, який поширився в соціальних мережах. Про це повідомляє ВВС.

Автором популярного рецепту став канадський блогер Логан Моффітт, відомий у TikTok як "огірковий хлопець". Його салат з тертих огірків, кунжутної олії, часнику, рисового оцту та олії чилі швидко набув популярності серед ісландських користувачів соціальних мереж.

Попит на огірки зріс настільки стрімко, що місцеві фермери не встигають задовольняти потреби ринку. Мережа супермаркетів Hagkaup повідомила про більш ніж подвоєння продажів огірків, хоча і висловила сумніви щодо прямого зв'язку з трендом у TikTok.

За словами директорки з маркетингу SFG, очікується, що попит на огірки повернеться до норми приблизно через тиждень.

Логан Моффітт, який має понад 5,5 мільйонів підписників у TikTok, з липня майже щодня ділиться рецептами страв з огірками. У своєму популярному салаті він також використовує такі інгредієнти, як вершковий сир, авокадо та копчений лосось.

Нагадаємо, датська компанія Lego , всесвітньо відомий виробник конструкторів, оголосила про план екологічної трансформації свого виробництва. Про це повідомляє агентство Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, кредитори України погодилися на реструктуризацію боргу, запропоновану Міністерством фінансів України та Комітетом власників єврооблігацій. Про це повідомив голова Кабінету міністрів Денис Шмигаль.

Головне