Іранський фрегат Sahand перекинувся під час ремонту: є постраждалі

Іранський фрегат Sahand перекинувся під час ремонту: є постраждалі

У південному порту Бандар-Аббас фрегат ВМС Ірану Sahand перекинувся під час ремонтних робіт, в результаті чого кілька людей отримали легкі травми.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на іранські державні ЗМІ.

За інформацією офіційного інформаційного агентства IRNA, інцидент стався під час ремонтних робіт на пристані, коли вода проникла на борт і змінила центр тяжіння судна, що призвело до його перекидання. Іранські ВМС заявили, що судно швидко відновило баланс.

Інформація про час поки що не уточнюється. Державні ЗМІ опублікували фотографії перекинутого корабля і повідомили, що кілька людей отримали легкі травми і були госпіталізовані для медичного обстеження.

Нагадаємо, що на президентських виборах в Ірані переміг кандидат-реформатор Масуд Пезешкіан з підтримкою понад 16,3 мільйона голосів, випередивши ультраконсервативного опонента.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Британія, США, Нідерланди, Норвегія та інші країни підтримують відновлення українського флоту, включаючи будівництво та модернізацію корвета “Іван Мазепа”, який має стати до строю цього року.

Головне