Інцидент з блогером Ніколасом Кармою та співробітником ТЦК в Полтаві – поліція відкрила провадження

Інцидент з блогером Ніколасом Кармою та співробітником ТЦК в Полтаві – поліція відкрила провадження

Поліція розслідує конфлікт між блогером Ніколасом Кармою та працівником ТЦК у Полтаві, 5 жовтня в центрі Полтави стався інцидент за участю відомого блогера та двох чоловіків, один з яких виявився начальником районного ТЦК Олександром Логвиненком. Про це повідомила Національна поліція України.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом події.

За інформацією з місцевих пабліків, між учасниками виник конфлікт, під час якого один із чоловіків нібито погрожував блогеру пістолетом. Правоохоронці вилучили зброю, схожу на стартовий пістолет, і направили її на експертизу.

Національна поліція України повідомила про відкриття кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство із застосуванням зброї). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Речник Полтавського обласного ТЦК та СП прокоментував ситуацію "Суспільному", заявивши, що Логвиненко просто хотів поставити блогеру запитання про його ставлення до ЗСУ і служби. За словами речника, конфлікт спровокував сам Карма, підбігши до офіцера зі спини та застосувавши "заходи фізичного впливу".

Поліція наразі встановлює всі обставини інциденту та проводить необхідні слідчі дії. Імена учасників офіційно не розголошуються.

Нагадаємо, російські війська 6 жовтня завдали ударів по прифронтових населених пунктах Куп'янського району Харківської області, що призвело до пожеж у житловому секторі.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за повідомленням начальника Запорізької обласної військової адміністрації Івана Федорова, у Гуляйполі Запорізької області внаслідок атаки російських FPV-дронів постраждала місцева жителька.

Головне