Інцидент в аеропрту: промоутер Усика детально розповів, що відбулося

Інцидент в аеропрту: промоутер Усика детально розповів, що відбулося

Чемпіон світу у надважкій вазі Олександр Усик потрапив у сутичку в аеропорту Кракова. Інцидент стався, коли боксер та його друг намагалися вилетіти до Салоніків рейсом авіакомпанії RyanAir.

За словами промоутера Усика Олександра Красюка, проблеми почалися, коли співробітники авіакомпанії запідозрили друга боксера у стані алкогольного сп'яніння та відмовили йому у посадці на рейс. Усик, відмовившись покидати товариша, вступив у суперечку з персоналом, що призвело до виклику поліції.

Ситуація загострилася, коли Усик заявив, що не полетить без друга і не залишить зону посадки до прибуття представників української дипломатії. У відповідь на погрози поліції про затримання, боксер простягнув руки, і на нього наділи наручники.

Подальша перевірка в поліцейському відділку не підтвердила звинувачень RyanAir щодо стану сп'яніння друга Усика. Тест показав рівень алкоголю, еквівалентний одній пляшці пива.

На місце події прибув генеральний консул України, якому довелося давати пояснення польським правоохоронцям.

Красюк зазначив, що причиною інциденту могло стати як "місячне затемнення", так і бажання ближче познайомитися з відомим чемпіоном. Він також іронічно додав, що це своєрідне відзначення поляками річниці перемоги Усика над Гловацьким у Гданську 2016 року.

Нагадаємо, польські прикордонники розповіли подробиці затримання українського боксера Олександра Усика. Спортсмен не зміг сісти на літак із Кракова до Салонік (Греція), оскільки авіакомпанія Ryanair відмовила в посадці його супутнику.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чемпіону світу з боксу у надважкій вазі Олександру Усику та його тренеру Сергію Лапіну відмовили у посадці на рейс до Валенсії (Іспанія) у зв'язку з тим, що вони "неналежно виглядали". Представник авіакомпанії визначив, що вони нібито "не в стані летіти", дізналось видання ESPN.

Головне