Інтерв’ю з Путіним у 2024 році - це все одно, що дати слово Гітлеру в 1944 році, - Кулеба

Інтерв’ю з Путіним у 2024 році - це все одно, що дати слово Гітлеру в 1944 році, - Кулеба

Інтерв’ю з президентом рф Володимир Путіним у 2024 році — це все одно, що дати слово Адольфу Гітлеру в 1944 році. Російський президент продовжує чинити геноцид в Україні.

Про це заявив очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці у соціальній мережі Х.

"Сьогодні ви дозволяєте Путіну поширювати свою божевільну пропаганду геноциду, а наступного дня він завдає удару по Харкову, вбивши семеро людей. Росіяни спалили живцем паралізованого чоловіка та його дружину, а також цілу родину з п’яти осіб: молодих батьків, їхніх дітей чотирьох і семи років, і новонародженого", - заявив Кулеба.

За словами очільника МЗС України, інтерв’ю з Володимиром Путіним у 2024 році — це все одно, що дати слово Гітлеру в 1944 році. Кулеба наголосив, що Путіна необхідно перемогти, а не допомагати поширювати "його кровожерну брехню".

Нагадаємо, у Польщі відреагували на скандальні звинувачення президента рф Володимира Путіна про початок Другої світової війни, згідно з якими поляки нібито "спровокували Гітлера напасти". У МЗС наголосили, що Польща звикла до параноїдальних обґрунтувань повномасштабного вторгнення в Україну. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, представниця Зовнішньої дипломатичної служби Європейського Союзу, речниця Єврокомісії Набіла Массралі прокоментувала скандальне інтерв’ю президента рф Володимира Путіна американському журналісту Такеру Карлсону. За її словами, Путін не сказав нічого нового, а лише повторив застарілу брехню.

Головне