Інститут помічника ветерана та Сервісний офіс: в Мінветеранів розповіли, що створять в Україні

Інститут помічника ветерана та Сервісний офіс: в Мінветеранів розповіли, що створять в Україні

У 32 громадах чотирьох областей завершується робота комісій з відбору кандидатів до участі у пілотному проєкті Мінветеранів з розбудови інституту помічника ветерана. Вже понад 340 громадян, які відповідають критеріям до працівників на такій посаді, подали свої заявки та долучилися до конкурсу та подальшого навчання у Центрах ветеранського розвитку.

Про це повідомила очільниця міністерства у справах ветеранів України Юлія Лапутіна у ефірі марафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

Міністерка Юлія Лапутіна розповіла, що в Україні розробляють і створюють інфраструктуру ветеранської політики - від рівня громади, де створюється Інститут помічника ветерана.

Сервісний офіс для ветерана та Центр ветеранського розвитку - для навчання і отримання спеціальностей.

Також впроваджуватиметься цифровізація послуг для ветеранів.

Нагадаємо, нову коаліцію для України анонсували на “Форумі ветеранів”. Президент відзначив, що результатом останніх візитів стало не лише відкриття постачання F-16 Україні, але й нові, поки неоголошені, оборонні пакети.

Як писали “Ми-Україна” раінше, російські війська 22 серпня атакували селище Комишани, що в Херсонській області. Під обстріл потрапили місцеві, які перебували на вулиці.

Головне