Індія закликала своїх громадян виїхати з трьох областей рф

Індія закликала своїх громадян виїхати з трьох областей рф

Посольство Індії в рф оприлюднило офіційну заяву, в якій закликає своїх громадян залишити Брянську, Курську та Білгородську області росії. Про це повідомили в заяві посольства Індії у рф.

У документі наголошується на необхідності вжиття заходів безпеки та рекомендується тимчасово покинути зазначені області. Ця рекомендація стосується всіх індійських громадян, які перебувають у цих регіонах.

Посольство також повідомило про готовність надати допомогу своїм громадянам та студентам, які можуть зіткнутися з проблемами. Для цього в заяві вказані контактні дані - номер телефону та електронна адреса, за якими можна звернутися за підтримкою.

Такі дії індійського дипломатичного представництва свідчать про серйозне ставлення до ситуації, що склалася в прикордонних з Україною російських областях, та прагнення забезпечити безпеку своїх громадян.

"Зважаючи на нещодавні інциденти з безпекою в Брянській, Білгородській та Курській областях, громадянам Індії рекомендовано вжити необхідних заходів обережності та тимчасово виїхати за межі цих регіонів", - йдеться у заяві.

Нагадаємо, українські безпілотні літальні апарати демонструють високу ефективність у враженні цілей на відстані до 300 кілометрів. Хоча удари на більшу глибину також здійснюються, вони не є такими частими через технічні обмеження. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив Богдан Долінце, експерт з питань розвитку авіаційного ринку.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 15 серпня 2024 року росіяни завдали удару 29 ударними БпЛА типу Shahed, українська протиповітряна оборона збила всі ударні дрони у 8 областях. Про це повідомляють у Повітряних силах Збройних сил України.

Головне